Themadienst

Reach Out kan samen met ons combo jullie kerkdienst begeleiden. We stellen ons repertoire dan zoveel mogelijk af op jullie wensen, afhankelijk van het thema en de soort dienst en doelgroep (ere- of jeugddienst).

What a Gift

De titel van ons laatste jubileumconcert. What a Gift: We hebben allemaal talenten gekregen, maar de hamvraag is: wat doen we er mee? Wat doe jij er mee? Doe jij er überhaupt wel iets mee?                                  Beleef "What a Gift" met ons mee in deze themadienst, begeleid door ons combo. Dit is voor jong en oud.

 

The Story

Het verhaal gaat over de schepping, Adam en Eva, Gods verbond met Abraham, koninkrijk van David, de geboorte, het leven, de dood en de opstanding van Jezus Christus. Dit unieke project bestaat uit een begeleidende film, Nederlandse vertelling en koorzang (Engels) met muziek. Het verhaal duurt in totaal 1 uur en is zonder onderbreking. Door deze afwisseling en de eigentijdse invulling zal zowel jong als een wat ouder publiek hierdoor aangetrokken worden. Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid om zelf de dienst te openen en/of te sluiten. 

Kerstproject The King is Here

Dit project bevat verschillend repertoire. Een unieke frisse stijl, gevuld met oprechte liederen van aanbidding voor alle leeftijden. Het doel van deze dienst is om een intieme sfeer uit te stralen met een mooie boodschap. Een complete invulling, waarbij de mensen in de kerk ook een rol krijgen door tussendoor met ons wat bekender kerstrepertoire mee te zingen. We hebben een Nederlandse vertaling meelopen op de film die wij tonen, zodat mensen die geen Engels verstaan het ook goed kunnen volgen. Geschikt in adventstijd en met Kerst.